Clubfeest

Beste vrienden en vriendinnen,

Zaterdag hebben we dus ons clubfeest gehouden. De zon had er alvast een goed oog in want ze was ook van de partij. Dat zorgde in de zaal, samen met de tafelversieringen, reeds voor een flinke ondersteuning van de sfeer.

Enkele vroege vogels – om het werk te verzetten – niet te na gesproken, gleden de deelnemers netjes op de afgesproken tijd voorbij de verwelkomende voorzitter recht naar onze feestleider Bernard die zich tot volleerd champagneschenker ontpopte. Die bubbels gingen er goed in terwijl de tapas overvloedig beschikbaar waren en zeer gesmaakt werden. Een kanonstart als in de beste formule 1-wedstrijd.

Je voelde het enthousiasme zo stijgen. Tijd dus om de motor niet op te blazen, even te temporiseren en een bandenwissel door te voeren. Daar zorgden de toespraken voor. Na een passende hulde aan een (on?)vrijwillig medewerkster met veel prestaties voor het clubleven op de teller werden ook de klasseringen van de zomercompetitie officieel gemaakt. De winnaars en de podiumspelers (je vindt de klasseringen in de bijlagen) ontvingen dan ook hun verdiende prijs waar ze een jaar mee verder kunnen om hun bridgewijsheid te verruimen. Algemeen kampioen was verdorie nog onze champagne(uit)schenker. 

Daarmee was dan het moment aangebroken om aan te schuiven voor de als “luxe” aangekondigde BBQ. En inderdaad, het huis Nachtegaele ontgoochelde niet en maakte de favorietenrol met glans waar. Heerlijk malse entrecôte, kipfilet, lamskoteletjes en varkenshaasje werden ons deel samen met gevarieerde warme groentjes en smeuïge sausjes. Om nog te zwijgen van de bijhorende passende wijnen. Werkelijk een zaaltop van 100%.

Dat deed uiteraard de goesting stijgen om met 23 spelende paren ook op zoek te gaan naar een top aan de bridgetafel. Ondertussen bleek bovendien dat iedereen die niet in de competitieprijzen gevallen was, toch niet vergeten werd. Ook daar zat de sfeer er dus goed in, bij zoverre dat de wedstrijdleider aan het eind de verplichte sprong vergat aan te kondigen en de spelers (op 1 “dwarsliggende” tafel na) zo vriendelijk waren om te doen alsof ze niet gemerkt hadden die laatste spellen reeds in de eerste ronde te hebben gespeeld! Wel bezorgde dat enige kopbrekens aan Dirk die daarmee toch een “aanvaardbare” uitslag moest zien te berekenen. Ook die info vind je in bijlage.

Met nog een toetje “voor de kleinkinderen” als afscheid trok iedereen dan ook uiterst blijgezind naar huis. Voor het bestuur bleef nog wel de opdracht over een evaluatievergadering over het feest te houden (wat kan besturen lastig zijn). Het verslag daarvan kan dit keer gelukkig uit slechts 1 woord bestaan: voltreffer.

Nogmaals proficiat aan alle winnaars, dank voor de aanwezigheid en de woorden van appreciatie, treffend aangebracht door Nicole en veelvuldig individueel bevestigd.

het bestuur

Abonneer
Laat het weten als er

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernard Dereeper

Test!

Het was een super gezellig clubfeest met heel veel enthousiaste leden!

marc vandenberghe

proficiat kampioenen en organisatoren, maar ook dank aan alle medespelers
een opmerking: ik was niet op het feest, een moeilijk dilemma welk feest te kiezen…
Ik heb wel de klassementen via bijhorende mail niet ontvangen…

Dirk Piepers

Dag Marc,
resultaten en klassementen worden niet meer via email verspreid. Je kan deze op de website terugvinden.
Groetjes,
Dirk.

3
0
Zou graag je mening willen weten, laat een reactie achter.x