Beste Dulcinea leden,

 

Het doet deugd te merken dat velen onder jullie reeds reuze benieuwd zijn naar het ‘wat’ en ‘waar’ van onze ‘Verwendag’ op 3 en 4 juni want ondertussen horen we het fel waaien in de wandelgangen en doen de wildste speculaties de ronde.  Hoog tijd dus om de sluier op te lichten vooraleer de verwachtingen té hoog gespannen staan.  

Het 5 jarig bestaan, het LUSTRUM van Bridgeclub Dulcinea vzw leek ons dé perfecte aanleiding om  eens nog uitbundiger te feesten dan anders.  Dankzij jullie talrijke deelnames aan de gezellige drives werd er een mooi spaarpotje aangelegd en bijgevolg kunnen wij jullie volledig gratis extra verwennen.

We gaan op cruise !  

We snuiven de gezonde zeelucht op in Nieuwpoort waar we om 11h45 aan boord gaan van het luxe passagiersschip Seastar. We varen op de IJzer richting Diksmuide.  Terwijl we het prachtige, weidse uitzicht van de IJzervlakte en de Vlaamse polders op een gezapig tempo voorbijvaren, serveert de kapitein en zijn bemanning ons een waar eetfestijn.  Om 14h30 meren we aan in Diksmuide.  Daar hebben jullie de keuze tussen 2 activiteiten: ofwel sluit je je aan bij de wandeling die ons op een ludieke wijze de mooiste plekjes van Diksmuide laat ontdekken of je kunt nagenieten van de vaartocht in een brasserie op korte afstand van de aanlegsteiger waar jullie terug een drankje wordt aangeboden.  Dit leek ons een mooi alternatief voor de minder mobiele leden.

Tijdens de terugvaart richting Nieuwpoort trakteert de kapitein ons op koffie met dessert. 

Rond 18h30 komen we dan terug aan bij de Xaverianen na een deugddoende dag vol toffe babbels, leuke kennismakingen, lekker eten en drinken en vele mooie momenten.  Gewoonweg een dag vol plezier !!!

 

Organisatie:

Omdat onze vzw 135 leden telt en jullie wederhelft/levenspartner tevens wordt uitgenodigd om even gratis aan deze mooie dag deel te nemen, waren wij genoodzaakt om deze Verwendag-activiteit over 2 dagen te spreiden.  Om niet aan kwaliteit en veiligheid in te boeten, kan het schip niet meer dan maximum 84 personen per vaart aan boord nemen.  Vandaar dat jullie de keuze tussen 2 opeenvolgende dagen, 3 of 4 juni, wordt aangeboden.

Je zult morgenochtend een inschrijvings-mail ontvangen waarop u via copy/paste verschillende keuzemogelijkheden kunt invullen i.v.m. datum en vervoer. Via dit formulier proberen wij zo veel mogelijk aan jullie wensen te voldoen. 

Pas op, wij zullen de lijst afwerken volgens datum van inschrijving  met het formulier, dus een prompt antwoord is aanbevolen !

 

Dagprogramma:

–        09:45 Verzamelen aan het wijkcentrum De Xaverianen en verdelen leden qua transport: bus of medepassagier    privéauto

–        10:45 Vertrek Nieuwpoort

–        11:45 Inschepen

–        12:00 Vertrek Seastar richting Diksmuide

–        14:30 Aankomst Diksmuide

–        16:00 Afvaart richting Nieuwpoort

–        17:30 Terugreis wijkcentrum De Xaverianen

–        18:30 Aankomst wijkcentrum De Xaverianen

 

Wij, het bestuur, hebben er heel veel zin in ! Jullie ook? 

 

Johan, Dirk, Didier, Bernard, Frank en Tine

 

PS: Sommigen onder jullie hadden al hoopvol gespeculeerd op een tweedaagse mét overnachting……helaas pindakaas, de spaarpot van Bridgeclub Dulcinea Brugge is jammer genoeg (nog?) niet diep genoeg om dit financieel te dragen. 

Wie weet, ooit in de toekomst !?